fbpx
This is Photoshop's version  of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit.uci elit consequat ipsutis sem nibh id elituci elit consequat ipsutis ...

Follow me on instagram

Contact us

Eighth Avenue 487, New York 
Phone: +387643932728
Phone: +387123456789
BREZČASNI PORTRETI

Studijsko fotografiranje po tvoji meri

Si morda kdaj na skrivaj sanjarila o tem, da bi se prelevila v filmsko zvezdnico? Ali pa si morda želiš le nekaj brezčasnih spominov s svojo mamo, prijateljico, sestro? Morda že nekaj časa razmišljaš o družinskih fotografijah? Ali pa je morda čas za osvežene poslovne portrete?

Moj studio ponuja nešteto možnosti za ustvarjanje nepozabnih fotografij po tvojih željah.

studijsko portretno fotografiranje
NEPOZABNA IZKUŠNJA

Privošči si edinstveno doživetje

Kdaj si si nazadnje vzela čas samo zase in si privoščila nekaj za svojo dušo? Nekaj trajnega, nekaj brezčasnega, nekaj, kar ti bo znova in znova dalo vedeti, kako čudovita si?

Privošči si nepozabno portretno fotografiranje, kjer boš zasijala v polnosti.

GARDEROBA & MAKE UP

Za vse je poskrbljeno

Ne veš, kaj bi oblekla in kako bi se naličila? Brez skrbi – pred samim fotografiranjem sem ti na voljo z nasveti, pri osnovnem paketu pa je vključena tudi izposoja oblačil iz moje široke garderobne omare. Za doplačilo lahko izbereš tudi profesionalno ličenje s priznano make up artistko Matejo Pozeb iz studia Alterego.

Tvoja naloga je le, da se prepustiš in uživaš.

BREZČASNI PORTRETI

Moja glavna naloga je, da ustvarim nepozabne portrete zate, takšne, na katere boš resnično ponosna.

KAJ JE NA VOLJO

PONUDBA

V osnovnem paketu je vključeno svetovanje, izposoja oblačil, priprava različnih postavitev in ozadij, vodenje in pomoč pri poziranju, fotografiranje ter 10 skrbno obdelanih in retuširanih digitalnih fotografij v visoki resoluciji.

Za doplačilo lahko izbereš tudi profesionalni make up (v osnovni verziji, kjer te vizažistka naliči enkrat – primerno predvsem za poslovne portrete – ali v DELUXE verziji, da lahko zablestiš kar na dva različna načina).

 

Možen je nakup dodatnih fotografij.

 • OSNOVNI PAKET
 • 500
  • 10 digitalnih fotografij v visoku resoluciji (.jpg format)
 • DODATNA FOTOGRAFIJA
 • 50

DODATKI

 

 • MAKE UP
 • 120
 • Cena velja za en make up za eno osebo.
 • MAKE UP DELUXE
 • 200
 • Cena velja za dve različni verziji make upa za eno osebo.

Cenik velja od 1. 1. 2024.

VEČ O IZKUŠNJI

KAKO POTEKA FOTOGRAFIRANJE

Izkušnja portretnega fotografiranja je v celoti prilagojena tebi in tvojim željam. Pred fotografiranjem mi zaupaš svoje želje in vizijo, na podlagi katerih pripravim zate nekaj res posebnega.

Če si kot dodatek pri fotografiranju izbereš tudi make up, se najprej prepustiš nežnim in izkušenim rokam vizažstke Mateje Pozeb, ki bo tvoje poteze obraza profesionano poudarila na najlepši možen način, potem pa sledi zabava.

Postani model za en dan! Ne skrbi, če nisi vajena poziranja – to je moja naloga. Z navodili in konkretnimi pozami te bom ves čas usmerjala, da boš na fotografijah res zablestela v najboljši možni luči. Vmes si bova vzeli par minutk pavze, da si oddahneš in poklepetaš z mano.

Še to! Če želiš, je v mojem studiu za izposojo na voljo tudi obsežna garderoba z zares krasnimi oblačili, vsekakor pa prinesi s sabo tudi nekaj svojih najljubših kosov.

PO FOTOGRAFIRANJU

IZBERI SVOJE NAJLJUBŠE FOTOGRAFIJE

Najtežji del je za tabo. Kaj sledi zdaj?

Po fotografiranju lahko približno v roku enega tedna pričakuješ galerijo s predogledi. Te je zaskrbelo, da ti bom poslala samo toliko fotografij, kot jih je v paketu, ki si ga izbrala?

Naj te pomirim, v predogled zmeraj pošljem precej večje število fotografij. Zakaj? Ker želim, da si izbereš tiste, ki na katerih si si najbolj všeč.

Ko boš izbrala svoje najljubše portrete, jih bom zate profesionalno obdelala, retuširala in jim dodala svoj pečat. Če bi slučajno želela kakšno fotografijo več, imaš vedno možnost dokupa posamezne fotografije.

PRAV POSEBNO PORTRETNO FOTOGRAFIRANJE

Ne čakaj na pravi trenutek. Ustvari ga.

VEČ INFORMACIJ

TE MORDA ZANIMA ŠE KAJ?

Toliko ti imam za povedati, ampak nekje je treba končati. Če slučajno na strani nisi našla tega, kar iščeš, z veseljem odgovorim na vsa tvoja vprašanja.

Piši mi na info@pravposebno.com.