PORTRETI

Portretna fotografija, ki v sebi skriva pridih večne, klasične lepote, je nekaj, za kar si je potrebno – in tudi vredno – vzeti čas. V svetu, ki nas z vseh strani bombardira z popolnimi, do zadnje pike skrbno urejenimi videzi, je včasih težko videti ali začutiti svojo lastno lepoto, ki se skriva prav v vsakem izmed nas.

Verjamem pa tudi, da je poziranje pred objektivom za marsikoga neprijetna izkušnja in da je takrat težko pokazati svojo najboljšo plat. Tukaj sem na vrsti jaz, da vas sprostim, usmerjam in vam pomagam pri ustvarjanju portretov, na katere boste zares ponosni.

Studio, v katerem nastajajo prav posebni portreti, je opremljen z različnimi brezčasnimi ozadji ter čudovitimi oblekami in dodatki za posebne priložnosti – vse to z namenom, da vam pomagam zablesteti v najlepši možni luči. Prav tako vam bo ob fotografiranju na voljo make up artistka, sama pa vam bom pred fotografiranjem svetovala pri izbiri oblačil iz vaše garderobe.

Ker si želim, da vaše fotografije izvabijo iz vas nasmeh vsakokrat, ko jih vidite, so v paketih že vključeni tudi končni izdelki; pri izbiri produktov sem izjemno zahtevna in vam želim ponuditi le najboljše – fine art printi in fotografije na lesu so izjemne kakovosti in jih bodo (ob skrbni negi) lahko čez desetletja občudovali tudi vaši vnuki ali pravnuki.

Izbirate lahko med portreti, na katerih ste samo vi, lahko so na njih le vaši otroci, lahko pa skupaj ustvarimo tudi portrete, na katerih boste skupaj z vašo družino ali prijatelji. Prav tako so vam na voljo poslovni portreti in ostala fotografiranja v promocijske ali poslovne namene ter fine art fotografiranje, pri katerem skupaj ustvarimo idejni koncept oz. zgodbo.

Za več informacij me kontaktiraje na tem obrazcu.