O meni

undefined

Življenje je nekaj posebnega. Polno je drobnih, na videz nepomembnih trenutkov, ki nam polzijo skozi prste, mi pa imamo medtem občutek, da nas prava stvar in tisto boljše življenje čakata nekje za vogalom. Samo še tistih nekaj ciljev moramo doseči, da bomo lahko res v polnosti zaživeli, da se bomo res dobro počutili v svoji koži, da bomo izkusili najboljše, kar življenje ponuja. Pa vendar …

Tisto najboljše je že tu, prav zdaj, prav ta trenutek, in tiho čaka, da se zavemo, kako čudovito, lepo, prav posebno je.

Dovolite mi, da vam to pokažem.

Sem Urška, mama treh otrok, ljubezen do vsega lepega pa me spremlja že od otroštva, ko sem ob ustvarjanju krasnih umetnij opazovala svojo mamo. Po rojstvu svojega prvorojenca, ki je res poseben fant (rodil se je z redko diagnozo Dandy-Walker malformacija in je popolnoma odvisen od naše pomoči), sem želela vse trenutke življenja ohraniti tudi v malce trdnejši, konkretnejši obliki in tako se je leta 2012 začela moja pot v fotografijo.

V zadnjih letih se predvsem posvečam portretni fotografiji, ki v sebi skriva pridih večne, klasične lepote, ter fine art fotografiji z zgodbo, ki sega globlje.

Studio sem opremila z različnimi brezčasnimi ozadji ter čudovitimi oblekami in dodatki za posebne priložnosti – vse to z namenom, da vam pomagam zablesteti v najlepši možni luči. Prav tako vam bo ob fotografiranju na voljo make up artistka, sama pa vam bom pred fotografiranjem svetovala pri izbiri oblačil iz vaše garderobe.

Ker si želim, da vaše fotografije izvabijo iz vas nasmeh vsakokrat, ko jih vidite, so v paketih že vključeni tudi končni izdelki; pri izbiri produktov sem izjemno zahtevna in vam želim ponuditi le najboljše – fine art printi in fotografije na lesu so izjemne kakovosti in jih bodo (ob skrbni negi) lahko čez desetletja občudovali tudi vaši vnuki ali pravnuki.

Skupaj z vami želim ustvariti zgodbo in pokazati izjemno lepoto, ki se skriva v vas.