DRUŽINSKA FOTOGRAFIJA

Družina je tista osnovna celica, brez katere nas ne bi bilo. V njej rastemo, razvijamo svoje sposobnosti in spoznavamo svet. Včasih težko vidimo spremembe, ki se zgodijo v nekaj letih, zato je še toliko bolj pomembno, da ohranimo spomine na čas, v katerem smo prav zdaj. Res je, da smo obdani s tehnologijo, ki nam omogoča ohranjanje trenutkov, ampak pogosto se zgodi, da so na fotografijah le naši otroci, mi pa ne. Imeti eno ali več čudovitih družinskih fotografij je zagotovo naložba v prihodnost, ki bo ostala v spomin tudi otrokom vaših otrok.

V studiu Prav posebno so na vam na voljo sodobni, vendar večni portreti, pri katerih vam pomagam s stilskim svetovanjem, izposojo oblačil za ženske in otroke, pa tudi z usmerjanjem pri fotografiranju, da boste res zablesteli v najlepši možni luči, ter nenazadnje z nasveti, kakšne produkte izbrati, da vaši družinski portreti ne bodo obležali le na disku vašega računalnika.

Poleg studijskega fotografiranja družin se je mogoče odločiti tudi za DOKUMENTARNO DRUŽINSKO FOTOGRAFIRANJE.

Zame je dokumentarna družinska fotografija ena tistih, ki najbolj pristno pokaže trenutno obdobje življenja. Vsekakor so tudi običajna, klasična fotografiranja družine lepa, ampak v eni uri fotografiranja težko ujamemo vse odtenke družinskega življenja, vsa čustva in vse drobne, iskrene objeme in nasmehe in izraze ljubezni, strahu, skrbi in veselja.

Dokumentarna (družinska) fotografija presega okvire klasičnega fotografiranja. Z vami preživim en dan ali del dneva – priporočljivo je, da smo skupaj najmanj 3 ure, da se kot družinica sprostite in pozabite na to, da vas fotografiram (no, vsaj do neke mere, popolnoma verjetno ne bo šlo).

Čeprav se morda v tem trenutku zdi malce nesmiselno dokumentirati nekaj, kar gledate in doživljate vsakodnevno, bo ta spomin na “en dan v življenju” čez nekaj let ali desetletij iz vas izvabil več čustev in spominov kot kakršna koli popolna fotografija običajnega družinskega fotografiranja.

Za več informacij o dokumentiranju vašega družinskega vsakdana sem vam na voljo na tem obrazcu.