Jan {Posebna lepota/Special Beauty}

Jan je nežen velik fant. Svojo nežnost deli z veliko družino, ki ga obkroža. Ima dve sestrici, enega bratca in zelo ljubeče starše. V družini, kjer si tako obkrožen z ljubeznijo, tudi sam siješ od ljubezni.

 

Janova mamica je o svojem sinu zapisala.

Jan je lahko velik srček, ki se zelo, zelo rad carta, pri vsakem od nas na rahlo drugačen način, edina stvar, ki se ne razlikuje, je to, da ko ima trenutek, da vsakemu od nas tak nežen poljubček. Hja, lahko pa je tudi velik lumpi, ki uveljavla svojo trmo in takrat bi naredil vse, da obvelja njegova volja.
Najbolj mu je všeč, če ga pustimo pri miru in se lahko prosto giblje po postelji, dela prevale in se igra. Jan ne mara hrupa, prav tako pa ne mara čiste tišine, zato spi pri prižganem radiu, ki je ravno dovolj glasen, da ni tišine. Je pa zelo velik jedec čokolina – če ga ne je, potem je to znak, da je nekaj narobe.

 


 

Jan is very gentle big boy. He shares his tenderness with his big family. He has two sisters, one brother and very loving parents. In a family where you are so surrounded by love you also glow with love.

 

Jan’s mother wrote those words about her son:

Jan can be a real sweetheart who loves to cuddle with every member of our family in a unique way – but there is one thing he shares with us equally: when he has his moment, he gives everyone of us one of his gentle kisses. He can also be very stubborn at times – he would do anything to has it his way.

He likes the most when we leave him alone so he can move freely, rolls up and down and plays on his bed. Jan doesn’t like noise, but he also doesn’t like complete silence that’s why he sleeps with the radio on – just as loud so there is no silence. He is also a big eater of chocolate cereal flakes – if he doesn’t want to eat it, then we know something is not right.

 

jan1blogjan7blogjan6blogjan10blog jan8blog

Objavil Urška Golob

Sem Urška Golob, mama treh otrok, žena, diplomirana slovenistka in literarna komparativistka ter navdušena ljubiteljska fotografinja. Moja pot v zrcalno-refleksno fotografijo se je začela proti koncu druge nosečnosti in od takrat naprej se v fotografijo zaljubljam vedno bolj in bolj. Moj daleč najljubši tip fotografije so portreti. Ker imam doma - priročno! - dva otroka, najlažje vadim fotografiranje malčkov. Moj prvi, sin Julijan, je otrok s posebnimi potrebami in ker je težko gibalno oviran, je hkrati eden najlažjih in najtežjih modelov. Najlažji zaradi tega, ker je skoraj ves čas pri miru, najtežji pa zato, ker želim, da vsaka njegova fotografija prinese nekaj novega. Njegova sestrica mi pa zelo pridno pomaga pri vaji lovljenja pravih aspektov - ker je zelo živahna, se moram včasih za pravo fotografijo precej potruditi. V blogerskem svetu sem že nekaj časa, naše družinske pustolovščine lahko spremljate na naslovu http://pravposebnamama.blogspot.com/, za fotografijo pa sem se odločila odpreti čisto nov blog, ki ne bo namenjen samo fotografijam mojih dveh malčkov, ampak tudi vsem ostalim čudovitim modelom, ki so bili pripravljeni stopiti pred moj objektiv.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: