Gaja {Posebna lepota/Special Beauty}

Mala Gaja, ki premika meje. Polna je odločnosti in v očeh ji piše, da ne obupa kar tako. Njena živahnost je nalezljiva – povsod je je polno in težko bi rekla, da mala deklica kdaj ni bila zmožna delati korakov. Navušuje in navdihuje.
Gajina mamica je o svoji hčerki zapisala tele besede:
Kljub svojim še ne 4 letom je Gaja v svojem življenju doživela več kot večina njenih sovrstnikov. S svojo simpatičnostjo je združila celo Slovenijo, ki so zbirali za njeno operacijo ter navijali za njene prve korake. Volja, trma, odločnost, da ne bo zaostajala za drugimi otroci, jo vodijo skozi vsakodnevne terapije in ovire, ki jih srečuje na svoji poti. Tako je dosegla mnogo več kot samo prve korake. Sedaj obiskuje celo krožke, kot so judo in plesne vaje. Slednje so ji trenutno najljubše, saj je v prvi vrsti še vedno deklica, ki rada nosi lepa baletna krilca, drese in plesne copatke. Njena največja prijateljica, vzpodbuda in motivacija ji je sestrica Zoja, s katero se lovita, plešeta in igrata, včasih pa tudi borita za kako stvar, saj je ponavadi obema zanimiva ravno ista ista igrača.
Pod vso njeno borbenostjo pa se kljube temu skriva nežna deklica, ki ima neskončno rada svojo sestrico, očka in mamico. To tudi večkrat pove in nas preseneti s kako risbico ali rožico izdelano iz plastelina.
Zelo si želi v vrtec in šolo, saj do sedaj zaradi vsakodnevnih terapij to ni bilo mogoče. Toda z naslednjim šolskim letom se ji bo uresničila tudi ta želja in Gaja bo lahko hodila v vrtec in se igrala z ostalimi otroci.
Je deklica s tisoč željami ter z neverjetno energijo in voljo. S to kombinacijo ima tako odprte prav vse poti v življenju.

Gaja – little girl who is pushing boundaries. She is full of determination and you can see in her eyes that she doesn0t give up just like that. Her liveliness is contagious – she is all over the place and it is really hard to say she once couldn’t take few steps by herself. She amazes and inspires.
Gaja’s mother wrote these words about her daughter:
Even though Gaja is not yet 4 years old she has experienced more in life than most of her peers. She united entire Slovenia with her pleasantness in a fund-raising campaign for her first steps. Her will, her stubbornness, her determination that she won’t fall behind other children – all of that leads her through everyday therapies and obstacles she passes on her way. She achieved so much more than just first steps. Gaja is now even attending some lessons like judo and dancing class. Dance lessons are currently her favourite – she is still a little girl who likes to wear ballet dresses, tutus and dancing shoes. Her best friend, encouragement and motivation is younger sister Zoja – they chase each other, dance and play together and sometimes fight for a toy that happens to be interesting for both of them.
Beneath her fighting spirit is a gentle little girl that infinitely loves her sister, daddy and mummy. She often expresses her love out loud and surprises us with one of her drawings or play-doh flower.
She would love to go to kindergarten but till this moment that wasn’t possible because of everyday therapies. Her wish will be fulfilled next school year and Gaja will be able to play with other children in kindergarten.
Gaja is a girl with thousand wishes and unbelievable energy and willpower. It is the perfect combination that will open doors for her in life.
gaja3bloggaja2bloggaja1bloggaja4bloggaja5blog

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s